VIBROFON - Logopedski aparat za korekciju artikulacionih poremećaja

Vibrofon kao ključno logopedsko pomagalo (instrument) u tretmanu artikulacionih poremećaja. Vibrofon je postao neizostavno pomagalo svakog logopeda pokazavši odlične rezultate kod: 

• korekcije rotacizma (glasa R), 

• korekcije sigmatizma (C, Z, Ž, S, Š, Č, Ć, D i DŽ),

• afazije, 

• rinolalije, 

• masaže mekog nepca, 

• logomotorike, 

• izazivanja vanjskih vibracija na laringsu

TREĆA GENERACIJA VIBROFONA

Centar za edukaciju Torbica+ zastupa ovaj multifunkcionalni logopedski aparat koji pomaže u korekciji raznih artikulacionih poremećaja već više od 30 godina.

LAKO RUKOVANJE

Anatomski oblik i mala težina čine Vibrofon idealnim za svakodnevni rad, dok autonomno napajanje smanjuje moguću nelagodu i strah kod pacijenata.

SONDE

Uz Vibrofon ide set od 6 sondi različitih oblika za postizanje boljih rezultata kod određenih govornih poremećaja. Primena Vibrofona može biti i šira, što zavisi od logopeda.

VREMENSKO SKRAĆENJE TERAPIJE

Prilagođen prvenstveno radu s decom, Vibrofon omogućava ubrzavanje terapije i postizanje rezultata u kratkom roku. Nežan i bezbolan načcin rada osigurava opuštenost pacijenta i podstiče bolje rezultate.

DOKAZANA DELOTVORNOST

Vibrofon se svakodnevno koristi u preko stotinu logopedskih ordinacija, bolnica, domova zdravlja, vrtića i centara za govorne terapije u Hrvatskoj, Soveniji, BIH kao i zemljama iz okruženja i EU.

Cena aparata je 950e u dinarskoj protivvrednosti. Aparat se plaća avansno, rok iskoruke je oko 30 dana od dana narčivanja i uplate. 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati 

mejlom torbicasvetiana@yahoo.com 

ili na broj telefona +381642400945.

Centar za edukaciju i patologiju govora
Logoped Torbica+
° LOGOPED TORBICA+

Upit za porudžbinu