EDUKACIJE

Centar za patologiju govora Torbica+ čine ljudi koji su u stalnoj potrazi za prilikom da proširuju svoje znanje i iskustvo. Deceniju radnog iskustva smo proveli u radu sa našim malim i velikim pacijentima, ali nismo zapostavili ni rad na proširivanju svojih teorijskih znanja. Koristili smo i koristimo svaku priliku da posetimo mnoge relevantne simpozijume i predavanja, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

U skorije vreme bili smo na:

  • Akreditovanom seminaru: Skrining i klinička procena gutanja(Screening and Clinical Swallowing Evaluation ), Evropska asocijacija za gutanje, februar 2019
  • III Simpozijumu logopeda Srbije- Rana intervencija u logopedskoj praksi, novembar 2018
  • 10-om Evropskom kongresu logopeda u Lisabonu, 10th Scientific Congress of speech and language therapy, maj 2018 …

Kao proizvod nase želje da se usavršavamo, javila se želja i ideja da svoje znanje i iskustvo podelimo sa svima koji imaju neki motiv da posete naša stručna predavanja. Naši polaznici su kolege, koje imaju priliku da na tim predavanjima razmene sa nama iskustva, ali i roditelji i porodice onih koji imaju potrebu za logopedskim tretmanima.

Možemo da se pohvalimo brojnim radionicama, predavanjima i simpozijumima, čiji smo bili učesnici, bilo kao predavači, ili kao organizatori. Neki od njih su:

  • II i III Simpozijum logopeda : Primena VocaSTIM Master aparata u rehabilitaciji govora i glasa; E-obuka kao podrška roditeljima u ranoj intervenciji
  • Brain Gym® seminar- Uvodni deo- april 2017. – bili smo organizatori i učesnici
  • Konferencije u Lisabonu, Moskvi, Torinu..

AKTUELNE EDUKACIJE

Od inovacija koje smo doneli u Srbiju i zemlje regiona, pored brojnih savremenih aparata koji se koriste u terapiji (Forbrain aparat, DAF School aparat, VocaStim, digitalni logopeski set..), možemo sa ponosom da se pohvalimo da smo postali sertifikovani partner ruskog nacionalnog medicinsko-hirurškog centra N.I.Piorogova. Naša misija je da široj stručnoj javnosti predstavimo inovativne masažne sonde.

Stoga, za sve koji su zainteresovani, vršimo obuku za upotrebu ovih instrumenata. Obuke su dvostruko koncipirane: kao individualne i kao grupne. Polaznici grupnih obuka ostvaruju pravo na popust. Nakon završene obuke, svi polaznici dobijaju set sondi, kao i sertifikat o završenoj obuci i prirucnik za njihovo korišćenje. 

Sa posebnim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo zvanični uvoznici i distributeri Vibrofona za Republiku Srbiju od septembra 2021. godine.

Cene obuka su:

  • 24.000,00- artikulacione sonde
  • 30.000,00- masažne sonde

Škola roditeljstva "Mamin san"

Svakog meseca u toku godine počevši od 2015. godine, držimo predavanja na temu “Značaj ranog psihomotornog i govorno-jezičkog razvoja” u školici roditeljstva “Mamin san”.

Škola roditeljstva je danas posebno zanimljiv i aktuelan način obrazovanja trudnica i njihovih partnera.

Pored velike poplave literature koja govori o trudnoći i porođaju, interneta, foruma i dr. odlučili smo da kroz školu roditeljstva “MAMIN SAN” ponudimo jedinstven i celovit pristup ovoj temi.

Naša želja je da svima vama koji očekujete bebu, ponudimo mesto gde ćete se osećati sigurno i prijatno, i gde ćete upoznati ljude koji vam mogu pomoći znanjem i savetima jer je ovo njihovo životno opredeljenje.

Zadatak nam je da vam tokom predavanja na temu “Rani psihomotorni i govorno-jezički razvoj”, približimo ono šta vas očekuje do prve godine vaše bebe. Verujemo da je korisno biti deo prenatalnog života naših naslednika!

 

Posetite nas,
Logoped Torbica+, Novi Beograd
Škola roditeljstva “Mamin san”, Novi Beograd