Edukacija

Centar za patologiju govora Torbica+ čine ljudi koji su u stalnoj potrazi za prilikom da proširuju svoje znanje i iskustvo. Deceniju radnog iskustva smo proveli u radu sa našim malim i velikim pacijentima, ali nismo zapostavili ni rad na proširivanju svojih teorijskih znanja. Koristili smo i koristimo svaku priliku da posetimo mnoge relevantne simpozijume i predavanja, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

U skorije vreme bili smo na:

  1. Akreditovanom seminaru: Skrining i klinička procena gutanja(Screening and Clinical Swallowing Evaluation ), Evropska asocijacija za gutanje, februar 2019
  2. III Simpozijumu logopeda Srbije- Rana intervencija u logopedskoj praksi, novembar 2018
  3. 10-om Evropskom kongresu logopeda u Lisabonu, 10th Scientific Congress of speech and language therapy, maj 2018 ...

Kao proizvod nase želje da se usavršavamo, javila se želja i ideja da svoje znanje i iskustvo podelimo sa svima koji imaju neki motiv da posete naša stručna predavanja. Naši polaznici su kolege, koje imaju priliku da na tim predavanjima razmene sa nama iskustva, ali i roditelji i porodice onih koji imaju potrebu za logopedskim tretmanima.

Možemo da se pohvalimo brojnim radionicama, predavanjima i simpozijumima, čiji smo bili učesnici, bilo kao predavači, ili kao organizatori. Neki od njih su:

  1. II i III Simpozijum logopeda : Primena VocaSTIM Master aparata u rehabilitaciji govora i glasa; E-obuka kao podrška roditeljima u ranoj intervenciji
  2. Brain Gym® seminar- Uvodni deo- april 2017. - bili smo organizatori i učesnici
  3. Konferencije u Lisabonu, Moskvi, Torinu..

AKTUELNE EDUKACIJE

Od inovacija koje smo doneli u Srbiju i zemlje regiona, pored brojnih savremenih aparata koji se koriste u terapiji (Forbrain aparat, DAF School aparat, VocaStim, digitalni logopeski set..), možemo sa ponosom da se pohvalimo da smo postali sertifikovani partner ruskog nacionalnog medicinsko-hirurškog centra N.I.Piorogova. Naša misija je da široj stručnoj javnosti predstavimo inovativne masažne sonde.

Stoga, za sve koji su zainteresovani, vršimo obuku za upotrebu ovih instrumenata. Obuke su dvostruko koncipirane: kao individualne i kao grupne. Polaznici grupnih obuka ostvaruju pravo na popust. Nakon završene obuke, svi polaznici dobijaju poklon set sondi, kao i sertifikat o završenoj obuci i prirucnik za njihovo korišćenje.

Cene obuka su:

  • 24.000,00- artikulacione sonde
  • 30.000,00- masažne sonde

PiŠite nam

Kontakt

Adresa

Vojvođanska 13

Telefon:

063 7870430

Radno vreme

Pon-Pet 09:00 - 20:00